Person framför två händer som håller i mikrofoner

Presskontakter

Här hjälper vi dig som journalist att hitta aktuell information om Region Dalarnas verksamhet och organisation.

Presstjänsten inom Region Dalarna har till uppgift är att underlätta för dig som arbetar inom media att bevaka och komma i kontakt med oss. För att kontakta pressansvarig ringer du i första hand till presstjänsten. Presstjänsten är tillgänglig dygnet runt, året runt. Behöver du bilder går det också bra att kontakta presstjänsten.

Dalarna County Council Press Service Office want to make it easy for you as a journalist to get in touch with us at the County Council. The aim for the Press Service Office is to assist the media and to communicate with the County Council.

The Press Service Office is available around the clock, all year round, and we are at your service when you want to get in touch with colleagues, or politicians, or to access information you need.

Contact the County Council of Dalarna press office:

Phone: (+46) 10-249 90 20 E-mail: kommunikation.presstjanst@regiondalarna.se

Presstjänsten

E-post: kommunikation.presstjanst@regiondalarna.se

Följ oss

För att följa nyheter och pressmeddelanden från oss skapar du ett konto hos Mynewsdesk.

Till Mynewsdesk