Barnmorska till Mora Familjecentral

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Är du barnmorska och letar efter ett arbete med omväxlande uppgifter i en organisation med ett brett uppdrag. Då har vi jobbet för dig!

Familjecentralen ligger centralt i Mora och består av fyra områden: Mödrahälsovård, Barnhälsovård, Öppna Förskolan och familjebehandlare. I anslutande lokal har vi den ny uppstartade Ungdomshälsan som har ungdomsmottagningen som nav. Som barnmorska på Mora familjecentral kommer du att ha en central roll i verksamheten och vi söker dig som har förmåga att bemöta människor i olika situationer och självklart är du med och bidrar till vårt goda arbetsklimat.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av uppföljning av gravida i enlighet med det nationella basprogrammet för graviditetsövervakning, att hålla föräldrautbildningar tillsammans med öppna förskolan, barnhälsovård och familjebehandlare. I jobbet ingår även rådgivning och hantering av preventivmedel, STI provtagning och smittspårning, cellprovtagning och rådgivning vid klimakteriebesvär.

Kanske är du även intresserad av att arbeta på Ungdomshälsan med information och rådgivning till våra ungdomar samt arbete för samverkan kring ungdomar med behov av fler insatser?

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt inom antikonception.

Erfarenhet från liknande arbete är meriterande, men är inget krav.

Du har en positiv inställning och ser möjligheter i stället för hinder, har lätt för att kommunicera, trivs med teamarbete men är trygg med att arbeta självständigt och klarar av att hantera stressiga situationer och kan snabbt ställa om till ändrade förutsättningar. Du tar ansvar för ditt uppdrag!

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.