Sem vik Läkarassistent till Ludvika vårdcentral

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vårdcentral Ludvika har drygt 15 000 listade patienter och är en av två Regiondrivna vårdcentraler i Ludvika kommun. På vårdcentralen arbetar specialister i allmänmedicin, ST-läkare, AT-läkare, underläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, undersköterskor, samtalsterapeuter, psykolog, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, rehab-koordinator, vårdsamordnare och läkarsekreterare. Vårdcentralen är belägen på Ludvika lasarett med närhet till röntgen och lab, närmaste akutmottagning finns i Falun. Vi söker nu läkarassistenter till sommaren 2024. Välkommen att arbeta och utvecklas hos oss på vårdcentral Ludvika!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av att ha egen mottagning, under handledning, med inbokade patienter på vår bedömningsmottagning. Du kommer träffa patienter i alla åldrar som har besvär som behöver bedömas samma dag eller inom närmaste dagarna. Vanliga åkommor som bedöms är t.ex. infektioner, örvärk, halsont, hudförändringar, utslag, hosta, andningsbesvär, misstänkta frakturer, sårskador, ögonbesvär, lättare buksmärtor och allergi. Du kommer att handlägga och bedöma patienter med handledning av erfaren sjuksköterska och med stöd av annan läkare på plats.

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla din förmåga att ta hand om patienter på ett professionellt och patientsäkert sätt med rätt använd kompetens. Platserna har varit mycket uppskattade tidigare år, så skynda dig att söka!

Kvalifikationer

Vi söker dig som studerar till läkare och önskvärt är att du gått ut minst termin 9.

Det är viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift (C1-nivå).

Det är meriterande om du har kunskaper i Take Care.

Du har god kommunikativ förmåga och kan samarbeta med andra. Du har god empatisk förmåga, ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).