Klättrare

Kurser

Lärande för livet. Det är aldrig för sent. Med detta som ledord erbjuder vi på Malungs folkhögskola alternativa sätt att göra det du inte hunnit med i livet eller längtar efter att göra och utveckla.

Det kan vara studier på grund- eller gymnasienivå som kombineras med praktiska och spännande profilämnen i en individuellt anpassad studieplan. Det kan vara flexibla studieformer som distanskurser eller kortare kurser och studier för dig som vill utveckla dina färdigheter för en bättre livskvalité. Förutom de kurser vi erbjuder är vi alltid öppna och nyfikna för nya idéer och förslag.

På vår Allmänna kurs har du möjlighet att skaffa högskolebehörighet. Du kan kombinera teoretiska ämnen med praktiska studier i hantverk, musik eller natur och friluftsliv.

På våra särskilda kurser i folkmusik på fiol, sång och dans, järnsmide eller fjäll & vildmark utvecklar du kunskap och fördjupar intressen i en kreativ och varm gemenskap. Du kan studera på heltid, distans, kortkurser och sommarkurser. Vi erbjuder en yrkesutbildning till personlig assistent och bland distans- och kortkurser erbjuder vi presentationskonst, fäboddrift och konsten att leva billigt och må bra.

Vår förhoppning är att pandemin klingar av och att vi kan erbjuda alla våra kurser läsåret 2021-2022. Beredskap finns för förändringar i tid, form och omfattning utifrån nationella eller regionala restriktioner och rekommendationer.

 

Dela:

Hade du nytta av informationen?