Klättrare

Kurser

Lärande för livet. Det är aldrig för sent. Med detta som ledord erbjuder vi på Malungs folkhögskola alternativa sätt att göra det som du inte hunnit med i livet eller det som du inte trodde du hinner med.

Det kan vara studier på grund- eller gymnasienivå som kombineras med praktiska och spännande profilämnen i en individuellt anpassad studieplan. Det kan vara flexibla studieformer som distanskurser eller kortare kurser. Det kan också vara kurser för dig som behöver utveckla dina färdigheter för en bättre livskvalité. Förutom de kurser vi erbjuder är vi alltid öppna och nyfikna för nya idéer och förslag.

På vår allmänna kurs har du möjlighet att skaffa högskolebehörighet. Du kan kombinera teoretiska ämnen med praktiska studier i hantverk, musik eller natur och friluftsliv.

På våra särskilda kurser i folkmusik på fiol, folklig vissång, järnsmide eller fjäll & vildmark kan du odla ditt intresse i en lugn miljö och en varm gemenskap. Du kan också studera på distans eller på kortkurser och sommarkurser.

Dela:

Hade du nytta av informationen?