Inställt!

Årets sommarkurser är inställda!

På grund av rådande restriktioner tvingas vi tyvärr att ställa in årets sommarkurser. Vi hoppas på att få se dig nästa år i stället.

Passa på att uppleva vårt underbara landskap. Vi har 20 rum med egen dusch och toa som går att använda för två personer, med extrasäng. 7 enkelrum med dusch och toa och ca 15 enkelrum med dusch och toa i korridor. Dessutom finns 6 lite större rum som kan användas av familj med två sängar och plats för madrasser på golvet för barn. Där finns toa på rummet och dusch i korridoren. 

Kurserna startar med kaffe kl 09:30 den första dagen och avslutas med eftermiddagskaffe ca kl 14:30 den sista dagen. Anmälan som är bindande, görs via skolsystemet SchoolSoft. 

Kursen genomförs om tillräckligt många anmält sig. Du betalar för det material du använder.

Det finns fortfarande platser kvar till några av våra sommarkurser. Välkommen med din ansökan!

För dig som vill börja måla akvarell. Vi gör teknikövningar, går igenom färglära och tittar på akvarellfärgens egenskaper. Inga förkunskaper behövs.

SÖK KURSEN HÄR

Kontakt:

lena.hallor@fornby.se 

Vi klipper och klistrar, hämtar inspiration från naturen. Experimenterar med stygnen på ett lekfullt sätt. Van eller ovan, alla kan! 

SÖK KURSEN HÄR

Kontakt:

Karin Ångström

kaindal@hotmail.com

Skulptera, dreja, ringla, kavla och tumma i lera.  För dig med eller utan vana då kursen har fokus på vägledning i deltagarnas egna projekt. Ledaren bränner och glaserar alstren efter avslutad kurs. 

SÖK KURSEN HÄR

Kontakt:

Livia Thors

info@fornby.se

Lär dig att göra masker. Jobba med olika material och skapa din mask. Gips, vax, lera, avgjutning, bygga upp ett ansikte, ett mänskligt ansikte eller från en fri form.

SÖK KURSEN HÄR

Kontakt:

 

petrea.karlsson@fornby.se 

Både för den som är nybörjare och för den som kommit några steg längre. Vi utgår från landskap och stilleben. Ta med eget material. (OBS! Endast vattenbaserade färger).

SÖK KURSEN HÄR

Kontakt:

Göran Rydén

info@fornby.se 

Med vassa knivar, skedknivar, skölpar mm tillverkar vi skedar, smörknivar, kakestickor och kanske dalahästar. Vi tittar på dekor och mönster. Inga förkunskaper krävs. Gott humör och intresse räcker.

SÖK KURSEN HÄR

Kontakt:

niclas.malmberg@fornby.se

Yogaretreat är en kurs för dig som önskar återhämtning och balans. Med hjälp av en stillsam form av yoga, meditation och mindfulness lindrar vi stress och spänningar i kroppen. Även för nybörjare. 

SÖK KURSEN HÄR

Kontakt:

Savita Norgren

mail@savitanorgren.se 

Info om summarkurserna

Kurstid: 4 aug 2020 - 7 aug 2020

Studietakt: 100%

Ansök senast: 30 april 2020

Antagningsvillkor: Inga förkunskaper krävs.

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kostnader: 

  • 4 dagars kurs utan logi: 2000 kr.
    (Två kaffe samt lunch varje dag)

  • 4 dagars kurs med 3 natt logi 3 frukost och 3 kvällsbuffé: 3200 kr. 
    (Två kaffe samt lunch varje dag)

  • Extra natt 350 kr (utan frukost och buffé)

  • Du betalar för det material du använder.

 

Dela:

Hade du nytta av informationen?