sallad

Måltider

På Fornby i Borlänge serveras mat och kaffe på skolan från vårt eget kök. Köket har stort fokus på miljöfrågor och använder närmare 70% miljömärkt mat. Det finns också goda möjligheter att få specialkost om man anmäler detta. Alla typer av matbiljetter säljs i receptionen. 

För aktuell prislista vårterminen 2023 se; Kostnader, Fornby 2022-2023.pdf

Förmiddag

På förmiddagen serverar vi kaffe med smörgås. Kursgrupperna turas om att ansvara för serveringen.

Lunch

Varje dag serverar vi en härlig lunch. Det är viktigt att du anmäler till din mentor eller till reception och kök om du behöver specialkost av något slag eller om du är allergisk mot något.

Eftermiddag

På eftermiddagen serverar vi kaffe . Ett tips som vi uppmuntrar till alla kurser är att sälja kaffebröd i anslutning till eftermiddagskaffet. Ett sätt att samla in pengar till gemensamma arrangemang.

Egen mat

Vid filialen i Falun finns ingen servering men möjlighet att värma medhavd mat och äta den på skolan. Även i Borlänge är det ett alternativ. Då värmer du maten i vårt Slink-in-kök och äter den i Storstugan.

Specialkost och allergier

Det är viktigt att du anmäler till din mentor eller till reception och kök om du behöver specialkost av något slag eller om du är allergisk mot något. Anmälan om specialkost är viktig även om du till vardags tar med dig egen lunch. På så sätt kan vi lättare planera för våra gemensamma aktiviteter där det serveras mat.

Hade du nytta av informationen?