Internat och matsal

På folkhögskolan finns internat och egen matsal.

Internatet har cirka 70 platser, de flesta enkelrum och några dubbelrum. Som boende på internatet får du på skoldagar frukost, förmiddagsfika, lunch samt middag (ej fredag). Om internatrummen blir fullbelagda kan det innebära att några studerande får bo utanför skolan. Det går inte att välja bort maten och bara bo på skolan.

Om rummen

Våra rum på internatet har enkel standard med handfat på rummet och dusch/toalett i korridoren samt gemensamt kök. På skolan finns ett handikappanpassat rum med dusch och toalett på rummet. I rummen finns det säng med täcke och kudde.

På internaten finns tillgång till fibernätverk via WiFi.

Parfymfritt

Använd parfymfria produkter (tex. hygienartiklar och tvättmedel) så att alla kan vistas på skolan och delta i verksamheten.

Maten

Måndag till fredag serverar vi frukostbuffé.

Till lunch och middag erbjuder vi varierad, hemlagad husmanskost med stort salladsbord. Vid varje måltid finns ett vegetariskt alternativ. Vid behov av annan specialkost (än vegetarisk) tag kontakt med oss i förväg.

 

Öppettider:

Frukost.....07.30-08.15

Lunch.......11.30-12.45

Middag.....16.45-17.30 (mån- tor)

 

Priser

Aktuella priser för boende och mat hittar du här.

Med reservation för eventuella prisförändringar.

 

Gemensamma utrymmen

När du bor på skolan har du fri tillgång till gymnastiksal, klättervägg, gym, bastu, träslöjdsal, textil-/skapandesal, smedja, bibliotek och övningsrum.

 

 

För att visa youtube-klipp måste funktionella kakor accepteras.


Ändra inställningar för kakor

Hade du nytta av informationen?