Sallad

Restaurang Gastronomen, Falu lasarett

Siffran inom parentes anger klimatpåverkan i koldioxidekvivalenter (CO2e).

MÅNDAG 17/6
Vegetariskt: 
Morotsbiff med mustig tomatsås och klyftpotatis
Dagens rätt  1: Nötköttgryta med dijonsenap och kokt ris (5,4)
Dagens rätt 2: Pannbiff(nöt/kyckling) med mustig tomatsås och klyftpotatis (2,22)
Dagens soppa: Gyllene fisksoppa (0,30)

TISDAG 18/6
Vegetariskt:
 Pastasås med zucchini, spenat och linser, pasta 
Dagens rätt 1:Kycklingsås med spenat och soltorkad tomat, kokt pasta (0,68)      
Dagens rätt 2: Rimmad hokirygg, ugnstekta rotsaker och potatis, skysås med brynt smör, pepparrot (2,23)
Dagens soppa: Gulaschsoppa (nötfärs) med creme fraichetopp (3,13)

ONSDAG 19/6
Vegetariskt:
 Vegogryta med vitlöksdipp och rostad potatis
Dagens rätt 1: Färsbiff(gris/nöt) med tzatziki och rostad potatis (2,57)
Dagens rätt 2: Ugnsstekt fiskfilé med frasigt täcke, potatismos (1,97)
Dagens soppa: Tomatsoppa Provencale med creme fraichetopping (0,29)

TORSDAG 20/6
Vegetariskt: Grönsaksbiff med potatis- och rotsaksgratäng     
Dagens rätt 1: Fläskfilé med rödvinssky, potatis- och rotsaksgratäng (1,27)
Dagens rätt 2: Lax- och sparrispaj (0,83)
Dagens soppa: Spenatsoppa med ägghalvor (0,42)

FREDAG 21/6
Vegetariskt:
 STÄNGT
Dagens rätt 1: 

Dagens rätt 2:  
Dagens soppa: 

Med reservation för ändringar.

Kontakt

Restaurang GastronomenFalu lasarett

Telefon: 023-49 09 23
E-post: gastronomen.restaurang@regiondalarna.se
Adress: Svärdsjögatan

Öppettider och pris

Måndag-fredag kl 11:00-13:30

Pris: 115 kr

Vad innehåller maten?

I Webbmenu publicerar vi innehåll och näringsvärde för Gastronomens rätter. Klicka dig vidare för respektive maträtt.

Webbmenu