SMF studiemotiverande folkhögskolekurs

Kursen för dig som är arbetslös och inte vet om du vill eller kan studera. SMF är en studiemotiverande kurs i samarbete med Arbetsförmedlingens "Rusta och Matcha".

På Fornby finns varje termin möjlighet att gå en tretton veckor lång utbildning för dig som vill testa om studier kan vara något för dig. 

På kursen för du prova på hur det är att studera på Folkhögskola. Vår styrka är att vi jobbar i mindre grupper där vi har möjlighet att anpassa undervisningen efter dina behov. Vi provar olika studietekniker, aktiviteter och ämnen med målet att få dig att gilla att gå i skolan. Våra lärare har lång erfarenhet av vuxenutbildning och är något av experter på att stötta och coacha studerande som behöver komma vidare. 

Tillsammans med dina kurskamrater kommer du få chansen att upptäcka nya sidor hos dig själv och omvärlden. Utan att skryta för mycket så brukar vi lyckas.

Testa en annorlunda skolform. Testa folkhögskola.

Välkommen till Fornby!

Ansökan: 

Kursen görs i samarbete med Arbetsförmedlingens "Rusta och Matcha".  Kontakta din handledare  och säg att du är intresserad av att gå SMF på Fornby så hjälper dom dig om möjlighet finns. 

Kontakt: 

Magnus Jobs, rektor
majo@fornby.se
0243-215351