Distrtandläkare - Folktandvården Älvdalen

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Älvdalen är en mindre ort i nordvästra Dalarna, med närhet till Sälen och Idre. Möjligheten till en rik fritid finns genom närheten till skog, fjäll och fiskesjöar. Folktandvården är belägen mitt i Älvdalens centrum. Hos oss arbetar just nu 2 tandläkare, en tandhygienist, 3 tandsköterskor, 1 kliniksamordanare, receptionist samt verksamhetschef. Under de senaste åren har kliniken, som består av 5 behandlingsrum genomgått en större renovering. Vi har digital röntgen och är även utrustad med panoramaröntgen Vi använder oss av datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

Arbetsuppgifter

Som allmäntandläkare hos oss i Älvdalen kommer du att möta patienter i alla åldrar och att få utföra olika slags behandlingar. Vi erbjuder ett härligt gäng med kollegor och omväxlande arbetsuppgifter. Samarbetet med länets specialister fungerar bra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk tandläkarlegitimation med erfarenhet inom allmäntandvården.

B-körkort för manuell bil är nödvändig, då de allmänna kommunikationerna är begränsade.

Vi lägger stor vikt vi personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt.

Du använder svenska i tal och skrift.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.