1:a linjens chef, avd 42 Kirurgen Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Är du intresserad av att inspirera, leda och bidra med visioner för framtiden? Vi söker nu en 1:a linjens chef till avdelning 42, kirurgkliniken, Mora.

Kirurgkliniken på Mora lasarett består av två vårdavdelningar med sammanlagt 30 vårdplatser. Vår veckovårdsavdelning, avdelning 44 är endast öppen måndag till fredag. Avdelning 42, med 16 (21) vårdplatser, är öppen 24/7.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som 1:a linjens chef omfattar att leda, organisera och utveckla avdelningen med dess medarbetare på ett sätt som gynnar patientsäkerheten och arbetsmiljön. Sedan många år har vi ett tätt samarbete mellan vårdavdelningarna, även på chefsnivå för ökad flexibilitet.

Som 1:a linjens chef ingår du i ledningsgruppen tillsammans med övriga 1:a linjens chefer på kliniken, under ledning av verksamhetschefen, som också är din närmaste chef. Tillsammans med övriga ledningsgruppen och våra medarbetare leder och driver du utvecklingen på kliniken mot våra uppställda mål och bidrar till en ekonomi i balans och en god arbetsmiljö.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande på 3 år eller efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse för att leda och utveckla verksamheten på kirurgkliniken.

Personliga egenskaper:

Som person ser vi gärna att du har en god förmåga att se helheten och att fatta och genomföra beslut. Därtill har du en personlig mognad som gör att du kan leda med integritet, mod och värme. Du måste ha en logistisk förmåga då stora delar av arbetet består av planering av olika aktiviteter inom enheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper där vi anser att det är viktigt att du som chef har social förmåga och kan kommunicera, delegera, motivera och leda ditt team.

Meriterande:

  • Chefs- eller ledarskapserfarenhet
  • Ledarskapsutbildning
  • Utbildning/erfarenhet i produktionsplanering/processledare
  • Erfarenhet av verksamhetsområdet

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.