Jobba som sjuksköterska

Letar du efter nya jobbmöjligheter ? Som sjuksköterska hos oss får du en trygg anställning med bra möjligheter till professionell utveckling.

Vi har en stabil verksamhet och jobbar ständigt för att skapa en attraktiv arbetsmiljö och en arbetsplats där du som medarbetare trivs. Våra lasarett och vårdcentraler erbjuder korta kommunikationsvägar, personliga kontakter och möjlighet att jobba i team.

Läs om förmåner för medarbetare

Har du tankar på att vidareutbilda dig?

Vi erbjuder dig som sjuksköterska möjlighet att vidareutbilda dig till specialist samtidigt som du behåller din grundlön. Ett tryggt val för dig som söker nya utmaningar!

Läs om utbildningsanställning för sjuksköterskor

Individuella och attraktiva arbetsvillkor

Från och med 1 april 2021 erbjuder vi en hälsofrämjande arbetstidsmodell. Det innebär individuella och attraktiva arbetsvillkor för dig som arbetar natt, rotation och helg i en så kallad 24/7-verksamhet som sjuksköterska, barnmorska, biomedicinsk analytiker eller röntgensjuksköterska.

Hos oss får du ta del av:

  • Sänkt veckoarbetstid om du arbetar rotation. Det innebär att veckoarbetstiden baseras på andelen natt du arbetar, som lägst kan vi erbjuda en veckoarbetstid om 30 timmar och 15 minuter.
  • Sänkt veckoarbetstid för dig som arbetar enbart natt. Arbetar du ständig natt är veckoarbetstiden 32 timmar och 15 minuter.
  • Större möjlighet till individanpassade anställningar – du har själv möjlighet att påverka din veckoarbetstid och återhämtningsmöjligheter.
  • Ett högre löneläge, där du får en konkurrenskraftig grundlön som är baserad på arbete i en 24/7-verksamhet.
  • Förhöjt OB-tillägg för dig som arbetar natt - 30% högre än centrala avtal.
  • Hos oss kommer det även vara möjligt att söka så kallad veckoslutstjänst, det innebär arbete fredag-söndag under en period, där du är schemalagd 65% av en heltid med full lön.

För att visa youtube-klipp måste funktionella kakor accepteras.


Ändra inställningar för kakor

Sjuksköterskan Simone, rättspsykiatriska kliniken i Säter

På Rättspsykiatriska kliniken i Säter jobbar sjuksköterskan Simone. ”Vi jobbar mycket med grunden för att personerna ska hitta en trygghet i sin vardag, hitta trygghet i livet igen”.

För att visa youtube-klipp måste funktionella kakor accepteras.


Ändra inställningar för kakor

Ambulanssjuksköterskan Anders, ambulansen i Leksand

”Den vanligaste missuppfattningen är att vi alltid springer till ambulansen och åker med blåljus.” Ambulanssjuksköterskan Anders berättar om sitt arbete på ambulansen i Leksand.

För att visa youtube-klipp måste funktionella kakor accepteras.


Ändra inställningar för kakor

Barnmorskan Anna-Lena, förlossningen Falun

Som sjuksköterska kan du vidareutbilda dig till bland annat barnmorska, intensivvårdssjuksköterska eller operationssjuksköterska. I filmen berättar barnmorskan Anna-Lena om hur det är att vara med när både barn och föräldrar föds.

För att visa youtube-klipp måste funktionella kakor accepteras.


Ändra inställningar för kakor

Lediga jobb

Välkommen till oss

Sök bland våra lediga jobb