LIA

Varje termin tar Folktandvården Dalarna emot upp till 75 elever som genomför någon av de tre praktikperioder av LIA, ”Lärande i Arbete”, som ingår i tandsköterskeutbildningen. Under LIA-perioden befinner sig studenten ute på en tandvårdsklinik för att få öva sina kunskaper i praktiken.

Folktandvården i Dalarnas län har avtal med Folkuniversitetet Falun vilket innebär att Folktandvården främst bereder platser för studenter från tandsköterskeutbildningen i Falun. I mån av plats kan vi även erbjuda praktik från andra lärosäten.

Om du studerar på Folkuniversitet i Falun sker platsfördelning genom kontakt med utbildningsansvarig på utbildningen i samråd med LIA-samordnare på Folktandvårdens kansli. Är du student från någon annan utbildning ska du kontakta oss på rekrytering.tandvarden@regiondalarna.se

Är du intresserad av att genomföra någon av dina LIA-perioder på någon av Folktandvårdens specialistkliniker kan du själv kontakta den specialistklinik som du är intresserad av, de har egna kölistor.

Kontaktuppgifter

Lisa IgnatiusLIA-samordnare

Telefon: 070-260 55 75
E-post: lisa.ignatius@regiondalarna.se

Tina PrestbergProgramansvarig Folkuniversitetet Falun

E-post: tina.prestberg@folkuniversitetet.se