Biomedicinsk analytiker

Jenny, biomedicinsk analytiker

”Jag trivs på jobbet och tycker det är ett viktigt jobb. Jag känner att jag gör nytta varje dag". Hur är det att analysera covid-19-prover? Behöver man ha extra skyddsutrustning på sig under arbetet? Jenny berättar om sitt jobb som biomedicinsk analytiker på Laboratoriemedicin Dalarna under coronapandemin.

För att visa youtube-klipp måste funktionella kakor accepteras.


Ändra inställningar för kakor

Vi är Region Dalarna

Filmklippet är en del av filmserien Vi är Region Dalarna där du får du en inblick i Region Dalarnas verksamhet genom att träffa några av alla våra fantastiska medarbetare.

Alla medverkande är medarbetare inom Region Dalarna och filmerna är framtagna och producerade av Region Dalarnas Kommunikationsenhet.

Individuella och attraktiva arbetsvillkor

Från och med 1 april 2021 erbjuder vi en hälsofrämjande arbetstidsmodell. Det innebär individuella och attraktiva arbetsvillkor för dig som arbetar natt, rotation och helg i en så kallad 24/7-verksamhet som sjuksköterska, barnmorska, biomedicinsk analytiker eller röntgensjuksköterska.

Hos oss får du ta del av:

  • Sänkt veckoarbetstid om du arbetar rotation. Det innebär att veckoarbetstiden baseras på andelen natt du arbetar, som lägst kan vi erbjuda en veckoarbetstid om 30 timmar och 15 minuter.
  • Sänkt veckoarbetstid för dig som arbetar enbart natt. Arbetar du ständig natt är veckoarbetstiden 32 timmar och 15 minuter.
  • Större möjlighet till individanpassade anställningar – du har själv möjlighet att påverka din veckoarbetstid och återhämtningsmöjligheter.
  • Ett högre löneläge, där du får en konkurrenskraftig grundlön som är baserad på arbete i en 24/7-verksamhet.
  • Förhöjt OB-tillägg för dig som arbetar natt - 30% högre än centrala avtal.
  • Hos oss kommer det även vara möjligt att söka så kallad veckoslutstjänst, det innebär arbete fredag-söndag under en period, där du är schemalagd 65% av en heltid med full lön.

För att visa youtube-klipp måste funktionella kakor accepteras.


Ändra inställningar för kakor