Intensiven (IVA)

Var med när vi satsar på intensivvården! Vi söker undersköterskor, sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor som vill vara med när vi utvecklar en större och starkare intensivvårdsavdelning på Falu lasarett.

På IVA är teamarbetet centralt. Det är utmanande arbetsuppgifter och ibland svåra, livsavgörande beslut. Detta kräver sammansvetsade team och medarbetare med såväl hög kompetens som förmågan att lyfta varandra.

Medarbetare på IVA samtalar

Betald vidareutbildning

Du är välkommen till oss oavsett om du är nyutexaminerad sjuksköterska eller om du har lång erfarenhet. Är du grundutbildad sjuksköterska får du en gedigen introduktion och möjligheten att gå betald vidareutbildning till specialistsjuksköterska inom en 5års period.

I väntan på en formell vidareutbildning får du ett speciellt framtaget utbildningspaket för att kunna jobba på IVA.

Trygg anställning med goda förmåner

Som medarbetare hos oss får du en trygg anställning med goda möjligheter till professionell utveckling. Vi har en stabil verksamhet och jobbar ständigt med att skapa en attraktiv arbetsmiljö och utveckla en arbetsplats där våra medarbetare trivs. På våra lasarett och vårdcentraler kan vi erbjuda korta kommunikationsvägar, personliga kontakter och arbete i team.

Läs mer om våra förmåner för medarbetare

Boende och medflyttarservice

För dig som flyttar till Dalarna finns möjlighet till flyttbidrag och möblerat boende. Har du en partner som flyttar med dig erbjuder vi medflyttarservice.

Välkommen att söka våra lediga tjänster i dag så hör vi av oss!

Att jobba på IVA

För att visa youtube-klipp måste funktionella kakor accepteras.


Ändra inställningar för kakor