Jobba som tandläkare i norra Dalarna

Har du en längtan efter ett lugnare tempo närmare naturen? Vi kan erbjuda dig som tandläkare en unik kombination av jobb och en fritid fylld av naturupplevelser. På våra kliniker i norra Dalarna får du möjlighet att arbeta som tandläkare och när arbetspasset är slut är det bara att kliva ut i blåbärsris eller skidbacken. Låter det för bra för att vara sant?

Anastacia, tandläkare i Idre

För att visa youtube-klipp måste funktionella kakor accepteras.


Ändra inställningar för kakor

Längtan efter skidåkning och en snörik vinter lockade Anastacia, tandläkare från Malmö till Idre. Här berättar hon mer om sin upplevelse av att bo i en mindre by i fjällen.

Att jobba som tandläkare hos oss

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom allmäntandläkarens kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. För erfarna tandläkare ingår också handledning av nyutexaminerade tandläkare och tandläkarstuderande som en del av arbetet.

Träffa tandläkarkollegor i Tandläkarforum

Tandläkarforum är ett nätverk i norra Dalarna som ger möjlighet till digitala terapiplaneringsmötens tillsammans med tandläkarkollegor från andra kliniker och handledare för att kunna konsultera varandra. Nätverket ses även fysiskt tre gånger per termin för fördjupade diskussioner och patientbehandlingar.

Forskning och utveckling

Hos oss finns möjligheter till forsknings- och utvecklingsprojekt där vi samarbetar med Högskolan Dalarna och Centrum för klinisk forskning. Vi har idag ett tjugotal forsknings- och utvecklingsprojekt igång inom Folktandvården Dalarna.

Våra kliniker i norra Dalarna finns på följande orter:

Idre fjäll

Idre

Här finner du lugn och ro med fantastisk natur året runt. Du erbjuds möjlighet till skidåkning både utför och på längden, cykling och vandring. Lockas du av fiske eller bärplockning finns det nära till hands. 

Mer om Idre
Tussilago

Malung-Sälen

När du vill ha fart och fläkt ena dagen och stilla naturupplevelser nästa dag. Förutom upplevelser, fantastisk natur och stora evenemang finns här en av Dalarnas mest företagsamma befolkning. 

Mer om Malung och Sälen
Man och barn cyklar

Mora

En stad i mindre format med alla bekvämligheter du kan tänka dig. 

 

Mer om Mora
Vinterblomma

Orsa

Orsasjön och fina badmöjligheter sommartid lockar den som är gillar ett dopp. Även de vackra vandrings- och cykellederna i området.

Mer om Orsa
Barn i höstlöv

Vansbro

Här finns naturen ständigt närvarande.

 

Mer om Vansbro
Sjö

Älvdalen

Här värdesätts lugnet och du omges av vacker natur både sommar och vinter.

Mer om Älvdalen

Kontakta oss gärna så berättar vi mer

Tandvård rekrytering

E-post: rekrytering.tandvarden@regiondalarna.se