Barnmorska sökes till gynekologimottagningen, Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

På mottagningen bedrivs utredning och behandling av gynekologiska och obstetriska sjukdomstillstånd. Vårt uppdrag är att bedriva kvalificerad specialistvård. Vi tar emot patienter med allmänna gynekologiska besvär, utreder infertilitet, inkontinens, samt gör uppföljning och behandling av cellförändringar. Vården innebär dagvårdspatienter inom obstetrik och gynekologi. Inom mottagningen bedrivs även specialistmödravård och polikliniska operationer. Vi har uroterapimottagning. Vi bedriver även abortvård och omvårdnad av polikliniska cancerpatienter. Mottagningen har omkring 5000 besök per år.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska som är nyfiken på och har ett genuint intresse för att utveckla dig inom mottagningens arbetsområden. Utvecklingsområden kan vara dysplasi, abortmottagning och obstetriskt ultraljud. Vi samarbetar med kvinnokliniken Falun och arbetar ständigt med att hitta bra lösningar för en kvalitetssäker vård med fokus på både patient och arbetsmiljö.

Du kommer att börja ditt arbete med, telefonrådgivning, assistans vid gynekologisk undersökning,

polikliniska operationer och omvårdnad av dagvårdspatienter samt specialistmödravård

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Meriterande är om du har ultraljudskompetens eller har intresse för obstetriska ultraljud. Som person är du självständig, ansvarstagande och metodisk och har ett professionellt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, servicekänsla, förmåga att ta egna initiativ och tillsammans med teamet bidra till vårt goda samarbete mellan professionerna.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Malin Nordin

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).