Överläkare till kirurgisk akutvårdsavd, Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Kirurgkliniken ligger i en modern byggnad på Falu lasarett. Kliniken består av tre slutenvårdsavdelningar, en bariatrisk enhet, en kirurgisk mottagning samt en onkologisk mottagning. Slutenvården sker på vårdavdelningarna 11 (KAVA - kirurgisk akutvårdsavdelning & övre gastro), 14 (nedre gastro) och 15 (plastik, kärl, urologi, bröst & endokrinkirurgi). Sjukhuset ligger väldigt nära Falu centrum och har en fin utsikt över staden. Kirurgkliniken i Falun är en större kirurgklinik med en bred kompetens där en kollegial uppbackning i olika sammanhang är en självklarhet. Tillsammans är vi drygt 300 medarbetare på kirurgkliniken som ansvarar för cirka 4 000 operationer/år. Vi arbetar ständigt med att förbättra arbetsmiljö och patientsäkerhet samt vidareutveckla verksamheten. Den senaste medarbetarenkäten vittnar om en bra arbetsmiljö. Vi är generösa vad gäller kompensationsledigheter och fortbildning. Förmåner som friskvårdspeng och tid för återhämtning finns. I Dalarnas regionhuvudstad är det lätt att trivas och ha ett aktivt liv med friluftsliv, natur och kultur. Lugnet idrottsarena ligger ett stenkast från sjukhuset och är Europas största sammanhängande idrottsanläggning. Runt Falun finns fantastisk natur och många fina sjöar. Från Falun är det några få timmar till fjällen i Sälen, Idre och Grövelsjön, men också till Stockholm/Uppsalaregionen, Västerås, Gävle och Örebro.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill bli del av teamet på vår kirurgiska akutvårdsavdelning KAVA och bidra till att driva och utveckla verksamheten. Du är intresserad av akutkirurgi och omhändertagande av akutkirurgiska patienter. Ett genuint forskningsintresse finns på kliniken och möjligheten till forskning är god. Urologi och kärlkirurgi har egna bakjourslinjer och den kärlkirurgiska sektionen är ett viktigt komplement i traumaomhändertagandet.

Kvalifikationer

Specialistkompetens inom allmänkirurgi. Ett genuint intresse för akutkirurgi. Personliga egenskaper som flexibilitet och god kommunikationsförmåga i tal och skrift. Ett professionellt bemötande av patienter och kollegor är en självklarhet för dig och vi lägger stor vikt vid din förmåga att arbeta både självständigt och i team. Färdigheter i svenska motsvarande språknivå C2. Meriterande är erfarenhet av akutkirurgisk verksamhet, omhändertagande av akut trauma och bakjourskompetens. Du erbjuds ett betydelsefullt arbete som är spännande och roligt, fullt av utmaningar och utvecklingsmöjligheter! Tveka inte att höra av dig för mer info.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.