Sem Vik - Servicemedarbetare - Vårdnära Service Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som till exempel fastighetsdrift, kost och måltid, logistik, lokalvård och tvätt.

Arbetsuppgifter

Som servicemedarbetare kommer du att arbeta tillsammans med vårdpersonal på våra vårdavdelningar i nära kontakt med patienterna. Arbetsuppgifterna består av flera olika serviceuppgifter omkring patienten, såsom regelmässig städning, till en viss del slut- och infektionsstädning och kost- och måltidshantering. Vi arbetar för att utveckla vårt servicearbete i syfte att avlasta vårdpersonal i ännu större utsträckning. Arbetet kan stundtals vara fysiskt krävande. Vi söker dig som har ett brinnande intresse och engagemang för service och har känsla och förståelse för hur olika typer av människor ska bemötas.

Kvalifikationer

Krav:

  • Erfarenhet från serviceyrken såsom hotell- och restaurang, lokalvård, vård och omsorg eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt, eller
  • Erfarenhet av arbete som Servicemedarbetare inom VNS
  • Gymnasieutbildning inom exempelvis hotell- och restaurang, turism, vård och omsorg eller det som arbetsgivaren bedömer likvärdigt.
  • Du har lätt för att uttrycka dig i svenskt tal och skrift.

Meriterande:

  • SRY- eller PRYL-utbildning
  • God datavana

Som person är du serviceinriktad, att vara delaktig och intresserad av att forma ditt eget och gruppens arbete ser du som en självklarhet. Du är ansvarsfull, har en vilja att lära dig olika områden inom serviceområdet och trivs i ett arbete med varierande arbetsuppgifter. Att planera och flexibelt ställa om mellan olika arbetsmoment. Du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda patienter och kunder är i fokus. Samarbete och bra relationer med dina kollegor är viktigt för dig i din vardag. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 21. Det innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. Här kan du läsa mer om hur det är att vara semestervikarie hos oss.