Sjuksköterska/Distriktssjuksköterska Vårdcentral Hedemora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vill du arbeta inom primärvården där du får möta patienter i alla åldrar med olika åkommor och behov? Vill du vara delaktig i arbetet mot en god och nära vård? Då är du välkommen att söka till oss! 

Hedemora vårdcentral är belägen i Hedemora kommun och har omkring 10200 listade patienter.

På vårdcentralen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, samtalsterapeuter och medicinska sekreterare, barnmorskor, vård- och rehabiliteringssamordnare mfl där vi arbetar tillsammans för att erbjuda en god och säker vård, med patienten i fokus. 

Vi har sjuksköterskemottagning, undersköterskemottagning, läkarmottagning, lab, rehab och samtalsmottagning. Vi har även barnavårdscentral, mödravårdscentral, ungdomsmottagning och samtalsmottagning för barn och unga.

Vårt mål är att du som medarbetare ska trivas, känna arbetsglädje och kunna utvecklas på jobbet - då tror vi det blir som allra bäst. Därför satsar vi på god introduktion, kompetensutveckling och att skapa en bra arbetsmiljö tillsammans.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska/distriktssjuksköterska hos oss får du möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter så som eget mottagningsarbete, telefonrådgivning och akuta patienter.

Vår ambition är att alla ska trivas, få möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och bidra med kunskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • är legitimerad sjuksköterska
  • är legitimerad distriktssjuksköterska

Det är meriterande om du

  • har primärvårdserfarenhet
  • erfarenhet av telefonrådgivning
  • Specialistutbildning, t.ex. Astma/KOL, Diabetes och Psykisk ohälsa

Vidare kommer det att läggas stor vikt vid personliga egenskaper så som till exempel självständighet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Vi är en vårdcentral som prioriterar våra medarbetare och att de ska känna sig delaktiga, trivas och få möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll.

Följ med oss i omställningen till en god och nära vård genom att arbeta tillsammans med andra yrkeskategorier för att möta patientens behov!

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.