Specialistläkare radiologi Röntgen Avesta

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Som radiolog i Avesta är du en del av läkargruppen på Bild- och funktionsmedicin Dalarna, totalt ca 35 radiologer, inklusive 15 ST-läkare. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår arbetsmiljö och patientsäkerhet samt vidareutveckla verksamheten som exempelvis återkommande utbildningsinsatser i form av externa och interna utbildningar, referatmöten och diskrepansrond med övriga medarbetare i länet.

Verksamheten i Avesta har nyligen genomfört en större om och tillbyggnation vilket resulterat i större lokaler, optimerade flöden samt en utbyggd maskinpark. Idag är vi drygt 35 röntgensjuksköterskor, undersköterskor, läkare och sekreterare som tillsammans bemannar våra sektioner, konventionell röntgen, ultraljud, datortomografer och magnetkamera.

Röntgen Avesta kännetecknas av kompetens, en god servicekänsla och en härlig gemenskap. Hos oss tror vi på att vi når längst om vi arbetar tillsammans, litar på varandra och har fokus på dem vi är till för. Vi är måna om att alla skall känna sin viktiga del i helheten, att alla är med och påverkar samt utvecklas i sitt arbete. Avesta som stad har den både den mindre ortens fördelar och närhetens möjligheter. Här möts Dalälven, riksvägen och järnvägens stambanor. Halva Sveriges befolkning bor inom en radie på 20 mil.

Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis Föräldrapenningtillägg, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension, aktivitetsbidrag på 2000 kr för friskvård, simma gratis en gång i veckan vid utvalda simhallar och möjlighet att träna på våra anläggningar runt om i Dalarna. Medflyttarservice i samarbete med Rekryteringslots och Samarkand.

Arbetsuppgifter

Som röntgenläkare i Avesta arbetar du med akuta- och tidsbokade undersökningar. Du arbetar främst dag men även beredskap kväll- och helg kan ingå. Det finns goda möjligheter till distansarbete samt flexibla arbetstider.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialistläkare i radiologi eller i slutet av din ST. Har du arbetat med MRT är det meriterande. Du har en vilja att leverera kvalitativa radiologiska bedömningar, vara ett stöd till röntgensjuksköterskor, ST-läkare och våra remittenter samt har en god samarbetsförmåga. Stimuleras du av utveckling och vill ha möjlighet att påverka din arbetsplats så kommer du att trivas hos oss.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Sysselsättningsgrad och tillträde efter överenskommelse. Har du funderingar kring tjänsten är du är välkommen att kontakta vår läkarchef Karin Calder på telefon 079-061 04 34. Ring gärna och kom till oss för att se hur vi arbetar.