Anestesi- och intensivvårdsläkare, Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vill du som specialist inom anestesi- och intensivvård arbeta som överläkare på en liten men vass Op/An/Iva-klinik? Sök då tjänsten hos oss!

Mora är staden med närhet till natur och fjäll som inbjuder till utevistelse och en aktiv fritid året runt. Mora lasarett utgör ett av Region Dalarnas två akutsjukhus där du finner det lilla sjukhusets trivsel samtidigt som lasarettet utgör ett traumasjukhus. Friluftsanläggningar i Sälen och Idre samt stora idrottsevenemang både sommar och vinter ger stora turistströmmar.

Operation Anestesi IVA-kliniken består av Intensivvårdsavdelningen, Centraloperation, Dagkirurgen och Sterilteknik.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett utvecklande arbete med stort eget ansvar på en liten klinik med hög kvalitet. Mora lasarett är ett akutsjukhus där vi arbetar dag- och jourtid mitt i händelsernas centrum där olika professioner arbetar tillsammans för patientens bästa. Det gäller att vara flexibel i både tanke och handling samt ibland behöva fatta snabba beslut. Dessutom deltar du i det fortlöpande kvalitets- och förbättringsarbetet.

På Op/An/Iva-kliniken i Mora arbetar du på flera olika enheter samt utför externa tjänster vid behov på sjukhuset. I din roll som anestesi- och intensivvårdsläkare får du här möjlighet att arbeta på:

  • en intensivvårdsavdelning med fem vårdplatser
  • en högproduktiv dagkirurgisk avdelning med två salar
  • centraloperation med fem salar
  • uteverksamhet för att hjälpa till på övriga delar av lasarettet

Du erbjuds ett betydelsefullt arbete som är spännande och roligt, fullt av utmaningar och utvecklingsmöjligheter!

Kliniken står inför en inspirerande framtid med planer på en ny operationscentral och intensivvårdsavdelning inom en överskådlig framtid! Nu har du möjligheten att, samtidigt som du utövar dina fritidsintressen, även vara med och utveckla det lilla sjukhuset i hjärtat av Dalarna!

Deltid kan vara aktuellt. Möjlighet till rotation Falun eller helikoptern kan finnas. Forskningstid efter överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:

  • Specialistkompetens inom anestesi- och intensivvård, alternativt är i slutet av din ST
  • God kommunikativ förmåga
  • Förmåga att arbeta både självständigt och i team.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande.

Ansökan

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.