Distriktssköterska/Sjuksköterska till Vårdcentral Gagnef

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Nu söker vi ytterligare en till medarbetare till vår vårdcentral, välkommen att söka till vårt fantastiska gäng!

Vi har cirka 10450 listade patienter. Hos oss arbetar cirka 50 anställda i olika yrkeskategorier. Vårdcentralen har ett brett uppdrag med Bedömnigsbil, Familjecentral, Rehabenhet, Samtalsmottagning och flera sjuksköterskeledda specialistmottagningar. Vårdcentralen präglas av gott arbetsklimat och ett bra samarbete. Vi är måna om att du som ny medarbetare ska känna dig som en del av vårt team. Det innebär att du ska känna dig trygg att få stöd av både chef och kollegor. Vi bollar, hjälper och stöttar varandra dagligen. Detta är viktigt för att alla ska kunna göra ett gott arbete och utvecklas i sitt yrke, men också för att det ska kännas roligt att gå till jobbet. Vi söker nu en till medarbetare till en trevlig och välfungerande vårdcentral där vi arbetar integrerat och utvecklingsdrivet med ambitionen att tillsammans göra det bästa för våra patienter.

Gagnefs vårdcentral ligger cirka 2 mil norr om Borlänge. Pendlingsmöjligheter finns med allmänna kommunikationsmedel så som tåg och buss då Gagnef ligger på sträckan Stockholm - Mora.

Arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska på vårdcentral innebär ett varierande, utmanande och roligt arbete med egen mottagning, telefonrådgivning, hälsofrämjandearbete och övriga arbetsuppgifter som tillhör primärvården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska.

Vi lägger stor vikt vid personliglämplighet så som ansvarstagande, helhetssyn, empatisk förmåga. Du bör vara flexibel, lyhörd, serviceinriktad och skall ha förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt samt vilja vara med att utveckla verksamheten. Meriterande är tidigare erfarenhet av primärvård.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.