Kock/kokerska till Produktionskök i Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Produktionskök i Mora ingår i Regionservice Dalarna. Det är en serviceenhet som arbetar mot hälso- och sjukvården. Produktionskök i Mora producerar mat till Regionens sjukhus i Mora, Falun och Ludvika.

Vi tillagar anpassade måltider till lasarettets vårdavdelningar samt driver personalrestaurang på Mora lasarett. Vi tycker det är viktigt att erbjuda god och näringsriktig mat samt bra service till våra kunder. Du kommer att ingå i vårt team som består av både män och kvinnor i olika åldrar och med olika bakgrund. Tillsammans utvecklar vi Kost och Måltid i Region Dalarna.

Arbetsuppgifter

Du kommer som en viktig del av vårt team arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter i storhushållskök. Du jobbar dagligen med tillagning av patientmat, specialkost, portionering och packning. Köksadministration och arbete i kostdataprogram Matilda ingår i arbete.

Schemalagd arbetstid. Tjänsten kan innefatta helgtjänstgöring, 1 helg var åttonde vecka.

Kvalifikationer

  • Utbildning inom restaurang och storhushåll eller likvärdig på gymnasienivå
  • Datorvana krävs
  • Goda kunskaper på svenska tal och skrift
  • Du ska vara flexibel, serviceinriktad och ha ett genuint intresse för dina arbetsuppgifter

Vi kommer lägga stor vikt på personliga egenskaper så som självständighet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.