Sjuksköt natt - Avdelning 42 - Kirurgi Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

I vårt glada team arbetar vi i 3 vårdlag med 1 sjuksköterska och 2 undersköterskor. Nattetid arbetar 2 vårdlag med 1 sjuksköterska och 1 undersköterska. Avdelning 42 har 21 vårdplatser. Här vårdas patienter med kirurgiska och urologiska sjukdomar, till exempel skallskador, bukspottkörtelinflammation, ileus, gallblåseinflammation och njursten. Vi har patienter i alla åldrar. 70% av verksamheten är akuta inläggningar och resterande är planerad verksamhet. Det innebär mycket preoperativa och postoperativa åtgärder. Du får även ta stort ansvar och delaktighet kring patientens mobilisering och omvårdnad.

Arbetsuppgifter

Välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska hos oss på kirurgkliniken. Trivs du med att samarbeta med andra och är mån om att ha patienten i fokus? Vill du ha variation i både arbete och tempo? Då är kirurgkliniken arbetsplatsen för dig! Som sjuksköterska på avdelning 42 som är en akutkirurgisk avdelning får du ett roligt jobb med en bred kompetens. I ditt arbete träffar du patienter pre- och postoperativt, patienter med cancer, patienter i livets slutskede samt traumapatienter. I dina arbetsuppgifter ingår hantering av läkemedel, centrala infarter, pvk, ventrikelsond, dränage, sår, stomi och urinkateter. Detta gör att du utvecklas i din roll som sjuksköterska. Vi ser till allas behov och lägger upp en individuell anpassad inskolningsplan för just dig.

Hos oss jobbar vi endast 2 av 5 helger. Flextid som kan nyttjas i mån av tid.

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss!

Kvalifikationer

Vi söker dig som;

  • är legitimerad sjuksköterska.
  • har ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, ödmjuk attityd.
  • inte är rädd för nya utmaningar.
  • kan prioritera och har ett intresse för att utvecklas.

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Region Dalarna - Jobba med oss

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).