Sjuksköterska till avd 44 kirurgi, Mora

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Avdelning 44 är en avdelning som har 9 vårdplatser och har öppet måndag till fredag. Verksamheten består mestadels av planerade kirurgiska operationer och ingrepp men även ett visst akutintag. Patienter som vårdas på avdelningen kan ha tillstånd som bråck, övervikt, galla, prostata. Vi har patienter i alla åldrar.

Vi har nära kontakt med läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist. Vi använder oss av vårdnära service som underlättar för oss i form av städ, tvätt- och kökssysslor mm.

Vi är övertygade om att du som medarbetare är vår största tillgång. Det är därför viktigt för oss att arbeta med ett närvarande och synligt ledarskap. Vi vill finnas för dej som ett bollplank när du behöver det. Är du intresserad och vill veta mer? Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss, kontakta oss så berättar vi mer!

Vi ser till allas behov och lägger upp en individuell inskolningsplan för just dig.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på avdelning 44 som är en elektiv kirurgisk avdelning får du ett roligt jobb med en bred kompetens. I ditt arbete träffar du patienter pre- och postoperativt och patienter med cancerdiagnoser. I dina arbetsuppgifter ingår hantering av läkemedel, centrala infarter, pvk, ventrikelsond, dränage, sår, stomi och urinkateter. Detta gör att du utvecklas i din roll som sjuksköterska.

Hos oss jobbar vi endast 2 helger av 5 blandat dag och kväll och personal från 44 jobbar helg på avdelning 42.

Vi har även flextid som kan nyttjas i mån av tid.

Kvalifikationer

Krav: Grundutbildad sjuksköterska

Meriterande: Erfarenhet inom kirurgi/urologi.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då vi söker personal som är ödmjuk och gillar att jobba i team.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert alternativt via ett digitalt registerutdrag, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.