Sjuksköterska till avdelning 17/18 Ortopedi, Falun

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Är du en nyfiken och engagerad sjuksköterska på jakt efter nya spännande utmaningar? Nu söker vi fler kollegor till ortopediska kliniken i Falun! Ortopedavdelningarna innefattar en akut och en elektiv enhet. På den akuta enheten vårdar vi patienter med akut uppkomna skador i rörelseapparaten. Det kan röra sig om frakturer av olika slag samt muskelskador och smärttillstånd. De flesta av våra patienter behöver opereras, och fokus ligger på pre- och postoperativt omhändertagande. Du arbetar i team med undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och läkare.

På vår elektiva enhet vårdas patienter som kommer för en planerad operation. Det kan tex röra sig om ett behov av att byta ut en sliten led, eller operera en fraktur som inte behövt akut operation. Här arbetar vi med relativt friska patienter som har korta vårdförlopp. Samarbete med undersköterskor, läkare och sjukgymnaster är av stor vikt för att arbetet ska flyta på bra. Vi har även en slussverksamhet för patienter som opereras dagkirurgiskt. Det är en dagvårdsavdelning som inryms i samma lokaler som vår elektiva enhet.

Arbetsuppgifter

Vi tycker att det är viktigt med en trygg start på din nya arbetsplats, därför använder vi oss av individuellt anpassad inskolning. Är du nyutexaminerad sjuksköterska så kan vi även erbjuda möjligheten att gå basår.

Arbetet är förlagt på dag och kväll. Vi arbetar 2 av 5 helger. Nattarbete är inget krav, men möjlighet till rotation finns om man önskar det.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • är legitimerad sjuksköterska.
  • behärskar svenska språket väl i både tal och skrift

Yrkeserfarenhet är meriterande.

Du tycker om att arbeta i ett varierat tempo och växla mellan olika arbetsuppgifter. Du är en positiv person som gillar att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@regiondalarna.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba med oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.