Sjuksköterska/Distriktssköterska till vårt team på Långshyttans Vårdcentral

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Vill du arbeta i team tillsammans med andra yrkeskategorier där allas kompetens är viktig för att kunna erbjuda patienter en god och säker vård? Vill du vara med och bygga upp vårt teamarbete? Vi saknar just nu en sjuksköterska till ett av våra team, kan det vara just du som brinner extra för en god och nära vård för patienter som bor ute på landsbygden? Då är du välkommen att söka till oss! På Långshyttans Vårdcentral får du arbeta i team tillsammans med distriktsläkare, fysioterapeut, undersköterska, sekreterare och samtalsterapeut för att tillsammans erbjuda en god och säker vård med patienten i fokus. Långshyttans vårdcentral är belägen i Hedemora kommun och har omkring 5100 listade patienter. På vårdcentralen finns distrikts/sköterskemottagning, undersköterskemottagning, läkarmottagning, lab, rehab och samtalsmottagning. Vi har även barnavårdscentral och mödravårdscentral.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss får möjlighet att arbeta med olika arbetsuppgifter så som eget mottagningsarbete, telefonrådgivning och akuta patienter. Vår ambition är att alla ska trivas, få möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll och bidra med kunskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.

Det är meriterande om duhar primärvårdserfarenhet

Erfarenhet av telefonrådgivning

Vidare kommer det att läggas stor vikt vid personliga egenskaper så som till exempel självständighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Vi är en mindre vårdcentral med ett stort hjärta ute på landsbygden som prioriterar omställningen till en god och nära vård genom att arbeta i team med fokus på patientens behov. Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden så vänta inte med att söka!

Ansökan

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.