Tandhygienist till Folktandvården Orsa

Bild för rekryteringsannons

Hos oss i Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hållbart Dalarna med utvecklingskraft i länets alla delar.

Nu söker vi en tandhygienist med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna till vår klinik i Orsa. Hos oss får du ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och möjlighet till en rik fritid. Gillar du friluftsliv, fjällvandring, skidåkning; längd och utför, att cykla och spela golf så har du goda möjligheter till det i vår trevliga skogsnatur med fina fiskevatten.

Kliniken ligger centralt i Orsa med mycket goda kommunikationsmöjligheter. Nära kliniken finns busstation och resecentrum med bra kommunikationer till Mora. Närheten till Grönklitt och skidanläggningen, är lyxigt att ha runt "knuten"! 

På kliniken i Orsa arbetar idag tandläkare, hygienister, tandsköterskor, kliniksamordnare och verksamhetschef.

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist hos oss har du varierade arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde och du kommer att ha patienter i alla åldersgrupper. Terapiplanering sker i samråd med tandläkare.

Vi lägger stor vikt vid en god introduktion. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill komma och se hur vi har det!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandhygienistlegitimation. Du har goda kunskaper i det svenska språket, såväl skriftligt som muntligt. 

Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Detta arbete innebär direkt och regelbunden kontakt med barn och/eller ungdomar. Innan erbjudande om anställning kan ske, måste du som sökande uppvisa utdrag ur Polisens belastningsregister i obrutet kuvert, enligt lag 2013:852 eller 2000:873. Mer information finns här: Belastningsregistret - begär utdrag (polisen.se).

Denna tjänst kräver att du har giltig legitimation för det aktuella yrket. Din yrkeslegitimation kommer att kontrolleras mot Socialstyrelsens register över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) innan eventuellt erbjudande om anställning. Läs mer här: Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) - Socialstyrelsen.

Om du är eller tidigare har varit anställd i Region (Landstinget) Dalarna kommer vi att ta interna referenser från din nuvarande eller tidigare chef, om du blir aktuell för anställning.

Läs mer om Region Dalarna, vår värdegrund, arbetsmiljö och förmåner, samt vilka kontroller som görs innan anställning: Jobba hos oss - Region Dalarna

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.